Dåligt + Bengts budgettips

Vi var så duktiga! Ett litet tag... Sen blev det dött här som vanligt. Vilket resulterade i läsarstorm, Lovisa tex fick nog av tristessen och kommenterade till synes planlöst "homogay". Och nu senast när Anders Eklunds mamma gjort ett uttalande som minst sagt verkade panikslaget så kände jag att det var tvunget att uppdateras med nånting! Vad som helst! Fan vet vilka hemskheter Eklunds mor kan släppa lös om det slår slint...!



Idag är det
fredag så vi här på AnnAhl har hört av oss till Bengt för ännu ett budgettips:

Det är svåra tider! Hela världsekonomin står på darriga ben, och desstuom närmar sig julen vilket förutom snaps och julöl betyder betydligt otrevligare saker, såsom dyra presentinköp! Därför är dagens budgettips extra billigt! Paliwo modelarskie Metanol är nog den mest prisvärda drycken på marknaden i nuläget! Låt er ej skrämmas av den sporadiska flaskan och det låga priset! Denna dryck är mycket fyllig och kryddig! Doften är stark och värmande och färgen klar och skimmrande. Paliwo modelarskie Metanol går utmärkt att dricka rent men passar även fint att blanda med tex saft eller zingo!




/Bengt Frithiofsson

ÄNTLIGEN!



Ärligt talat, är det någon som märkt någon större skillnad?

Kungen är rädd...

För stora stygga vargen. Vår kung tycker att det börjar bli dags att gå ut i skogen å knäppa lite vargar. Annars kan de "ta över" säger han. Han säger också att om "ett par träffar varandra i skogen kan det explodera och de måste leta sig till tätbebyggda områden efter föda".

Asså... Man
måste ju bara lida med kungen. Det måste verkligen vara skitjobbigt för honom om det blir tio vargar till och någon av dem börjar leta sig in mot bebyggda områden. Det finns ju en chans att de skulle ta sig ända till drottningholm. Det vore ju fruktansvärt! De kanske är lika bra att skjuta vargarna på skansen också... De kan ju fly...

Sen att kungen skulle ha nått som helst medlidande för de bönder som förlorar några får lite då och då på grund av att nån varg varit i farten, de tror jag inte ett skit på. Kungen är en blodtörstig analfabet som borde sättas i en bur nästintill vargarna på skansen. Hans enda syfte är att göra reklam för Sverige, och hur gör han det? Jo han hyllar diktaturer, vill skjuta fridlysta djur och leker racerförare på våra vägar!

Men men, han
är åtminstånde underhållande som få! Och för det gillar vi på AnnAhl honom!



AnnAhl - Life as it should be

Ut och spring!



Här har ni ett prima exempel på två personer som tagit begreppet "mängd är njutning" och sparkat det en bra bit över gränsen. Frågan är vem som är sjukast? Det extremt feta fruntimret som lever på att ta kort på när hon smeker sina fettmassor i lerpölar och lägger upp på internet för att folk med sjuka böjelser ska bli tillfredstälda. Eller hennes man som tänder på hennes "fina former".

Miljoner människor dör i svält, men fuck that! Ta en familjepizza till så så du kan tillfredställa din perversa feeder-man.
Att hon har två ungar där hemma (hur nu fan det har gått till) verkar inte spela någon som helst roll. Skitsamma att risken för att dö av en hjärtattack ökar med ett par hundra procent FLOTT Ä JU GOTT! Och äta bör man annars dör man, right?!

Det har varit mycket fetton här på AnnAhl på sistånde. Det är ingen slump dock. Man slutar aldrig att förundras över dem, och de syns mer och mer på gator och i media osv. Ibland gråter de ut om att de inte blir respekterade, att deras "sjukdom" är "genetisk". Yeah right... Nu låter jag väldigt fördomsfull mot dessa personer som har lite krafigare benstomme än oss andra. Men det finns ett faktum som inte tjockisarna kan ändra på. Fett folk kostar pengar. Jag vill inte betala för att nån har dålig självdisciplin och stoppar i sig sju snickers till mellanmål och tar bilen de 50m de har till ica.

Nej, skärpning tjockisar!
Har man mer kolesterol än blod i ådrorna är det kanske dax att snöra på sig joggingskorna, ut å spring för fan! Ta trappen istället för hissen, ät morötter och för guds skull... Låt inte Donna, 41, bli din nya idol.




AnnAhl
- Life as it should be

En sjukt frisk man ver 2.0


Nu har det hänt igen! Hur kan man friskförklara en man som hållt sin dotter fånge och våldtagit henne upprepade gånger så hon blir gravid för att sedan förgripa sig på barnbarnen med!? Självklart har de inte kommit fram till att Fritzl eller Anders är friska. Nej fan heller, de vill bara sätta dem på en vanlig anstallt där de får knipa igen i duschen och ruttna i all evighet!


Attans osis

Så mamma kanske hade rätt ändå trots allt...


Det är en overklig känsla, men nu är det äntligen över!



Detta är en historisk dag, en dag att minnas. Efter fyra år av terror är det äntligen över!

Precis som med WTC, sunami-katastrofen och mordet på Anna Lindh kommer vi för alltid att minnas vart vi var någonstans när vi hörde nyheten för första gången.

Det kommer att göras filmer, böcker och sånger om dagen då vi äntligen blev fria.

"Vissa terrorister kan mycket väl vara exhibitionister som stimuleras av publicitet. Men publicitet bidrar också till att bygga upp opinionen mot dem." - Girilal Jain

Och nu har äntligen opinionen segrat, den psykiska terrorn är över. Livet kan så sakta återgå till det normala, och om några år kommer de hemska minnena att ha bleknat.

Men glömma det kommer vi aldrig.




ONE TO GO...


273 kladdkakor senare...

Hittade hon äntligen receptet som skulle göra henne till mästare!





















Bengts Budgettips!

Dagen budgettips är faktiskt inte en dryck. Vi skulle kunna kalla det för ett tobaks-substitut. Inget dåligt sådant dock! Lägger du in en Kemetyl T-gul Pocket Tändblock under läppen kommer du med största sannolikhet få en kick som slår det grövsta generalarsnuset på marknaden! T-gul pocket är perfekt tillsammans med en spritig dryck i stil med T-röd eller Festival som jag tipsat om i tidigare publiceringar av mina budegettips. T-gul pocket är som grädden på moset, eller smöret på brödet när du ska ut och göra staden!




/Bengt Frithiofsson

Dagens ekonomitips! Signerat Benedictus.

Svårt att få pengarna att räcka till? Lever du precis på gränsen till existensminimum och får leva på snabbnudlar och knäckebröd efter att hyran och alla räkningar är betalda? Ta det lungt. Påven - Benedictus XVI har tipset som ska få ekonomin att hålla sig på fötterna. Det lyder: Investera i andlighet. Han menar att den globala finanskrisen är beviset för att jakten på pengar, karriär och framgång är meningslös.

Detta får ju en att fundera på vad som drev Benedictus himself att bli påve? Varför inte nöja sig med att sitta hemma och be och kanske hjälpa sina grannar lite då och då, bli fadder och lägga växeln i rödakorsetkrukorna på ica. Nejnejnej, inte fan dög det, it's the toppen som räknas! Stor mäktigt påve! Ekonomiskt oberoende och inflytande på miljontals människor! Det vore något!

Jag säger: Investera i lycka. Och att pengar inte gör en lyckligare är skitsnack. Alla vill ha ett så bekvämt liv som möjligt och alla strävar efter det. Om du frågar en svältande afrikan, som vissa folk säger är "lyckligare" än en ekonomiskt oberoende person, eftersom han lever under förhållanden som gör att han måste räkna varje dag som sin sista, så tvekar jag på att svaret blir: "Nej, jag trivs bättre hääär! Svältande och hivsmittad på en soptipp i Somalia. Pengar, det gör mig inte lyckligare"

AnnAhls budskap lyder: fortsätt sträva efter karriär, pengar och framgång. Det är drömmar som håller en lycklig, och när man lyckas nå fram till någon av dem. Att sitta och skjuta upp lycka och belöningar till "ett liv efter detta" är totalt jävla meningslöst. Det är som att spela rysk-roulette!



AnnAhl - Life as it should be

Lata as

Vi på AnnAhl är ganska kassa på det här med att uppdatera. Men anledningen är att vi vill skriva om något som har nån form av poäng (tro det eller ej). Ibland får man ett ämne i skallen och då jävlar blire fart på skrivandes. Men på sistånde har det varit torrt på idéer. Nu skulle vi ju kunna skriva om vad vi gjort om dagarna och sådant orelevant skit! Men det känns poänglöst!

Men jag lovar att under denna vecka ska det komma minst ett nytt vettigt inlägg! Vi har ju trots allt ett dussin trogna läsare som vi inte tänker svika i första taget! Men så länge vi försöker klämma ut nått intressant så ser vi gärna att ni kommer med förslag på ämnen som vi ska "behandla" eller helt enkelt ge oss nån klurig fråga! Vi svarar er självklart!

AnnAhl - Life as it should be

RSS 2.0