Lata as

Vi på AnnAhl är ganska kassa på det här med att uppdatera. Men anledningen är att vi vill skriva om något som har nån form av poäng (tro det eller ej). Ibland får man ett ämne i skallen och då jävlar blire fart på skrivandes. Men på sistånde har det varit torrt på idéer. Nu skulle vi ju kunna skriva om vad vi gjort om dagarna och sådant orelevant skit! Men det känns poänglöst!

Men jag lovar att under denna vecka ska det komma minst ett nytt vettigt inlägg! Vi har ju trots allt ett dussin trogna läsare som vi inte tänker svika i första taget! Men så länge vi försöker klämma ut nått intressant så ser vi gärna att ni kommer med förslag på ämnen som vi ska "behandla" eller helt enkelt ge oss nån klurig fråga! Vi svarar er självklart!

AnnAhl - Life as it should be

Kommentarer
Postat av: Hej!

Det heter irrelevant. Sluta våldta det svenska språket. Tack!

2008-10-25 @ 03:15:23
Postat av: AnnAhl

Hej! "Hej!"

Våldtäkt är att påtvinga någon samlag. Så vitt vi på AnnAhl vet är det svårt (omöjligt?) att genomföra ett samlag med ett språk. Sluta missbruka det svenska spåket för att tillfredsställa din böjelse som "internetbesserwisser". Tack!

2008-10-28 @ 15:17:49
URL: http://annahl.blogg.se/
Postat av: Hej!

Nu är det ju så att ni kommenterade EXAKT samma sak om orden "data" och "dator" på tjuvlyssnat, så ni kanske inte ska kasta sten, när ni så uppenbart sitter i glashus :)



annahl skriver:



11# Mumfi

Om du nu har spelat så länge borde du veta att det heter DATORspel. Sluta våldta det svenska språket. Tack!

2008-11-02 @ 20:04:53
Postat av: AnnAhl

Hej! "Hej" Nu är det så att vi är flera personer bakom AnnAhl (Ann Ahl är faktiskt inte en riktig person, utan det är några pojkar med för mycket fritid som driver den här bloggen. Tro det eller ej.)Och precis som i den riktiga världen så har olika människor olika personligheter och intressen. Vissa människor lever för att rätta andra skribenters fel och misstag (precis som du) andra spelar fotboll eller ruskar tupp. Och om det nu är så att en besserwisser från AnnAhl har tillrättavisat dig, så är det vedervärdigt att söka med ljus och lykta efter ett grammatiskt fel, som någon helt annan person har gjort. (visserligen under samma namn men ändock) och mobba personen så till den milda grad att Auswitch är ett behagligare alternativ. Med vänlig hälsning någon från AnnAhl.

2008-11-02 @ 23:49:00
URL: http://annahl.blogg.se/
Postat av: HEJ

Jag är inte "Mumfi" och jag sökte inte efter grammatiska fel "med ljus och lykta", jag slöläste lite i eran värdelösa blogg eftersom att jag blev så irriterad över eran kommentar på tjuvlyssnat. Den hörde inte hemma där och var bara onödig. Det är inte mitt problem att ni/du tycker att jag mobbar er/dig, eftersom att jag kommenterade exakt samma sak som er/dig. Väx upp.

2008-11-10 @ 02:12:57
Postat av: AnnAhl

Hehehe, ja somliga kan verkligen jaga upp sig av det minsta. Vi ber om ursäkt över vår lilla kommentar på tjuvlyssnat eftersom du tydligen tog illa upp, det var inte meningen att såra dig/andra vi trodde folk skulle ta sådana komentarer med en nypa salt...

Det är iaf trevligt att du fortsätter besöka vår värdelösa blogg! Vi är otroligt tacksamma. Men nu kan vi inte skojja med dig mer, bloggen är trots allt inget diskussionsforum, så har du fler synpunkter får du maila dem till [email protected]! MVH /AnnAhl

2008-11-10 @ 12:46:54
URL: http://annahl.blogg.se/
Postat av: Wannabe bessawissa

Till "Hej": Det heter väl ändå ER värdelösa blogg och ER kommentar? Eran låter som högstadiesvenska, om jag får säga det själv.

/En besserwissers syster

2009-08-10 @ 00:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0