Ja må han leva...



En av AnnAhls grundare blir lite äldre, lite finare!
Grattis din jävel!

Vi som trodde botten var nådd...













Det gick alltså att sjunka ännu lägre. Lärarnas IQ bör väll ligga runt broccoli nu... Något måste göras åt deras utbildning! Dessutom får ju i princip vem som helst vikariera. Man skulle i dagens läge inte direkt höja på ögonbrynen om Knutbypastorn hade en religionslektion, Massoud från pizzeria calzoni hade en lektion i svenska eller Jimmi Åkesson i samhällskunskap. Det är väll ungefär där ribban ligger...

Dagens politiskt inkorrekta skämt!

-Knack knack
-Vem där?
-Ja inte äre Engla iallafall...

Vi bjuder på ett politiskt korrekt också:

-Vet du vad det är för skillnad på en tasmansk pungdjävul och en dörrvakt?
-Nej?
-Inte jag heller!




Detta kan komma att bli en återkommande grej här på AnnAhl. Antingen är det skämt vi hittat på eller nått vi helt enkelt hört nånstans. Enjoy!



(P)anna Bergendahl




Världens största panna?

Längst upp på Aftonbladet.se...



Första nyheten man
träffade på på Aftonbladet nyss. Riktigt stort det här! Frågan är vad som egentligen är den stora nyheten? Att man trots allt inte kunde vara en 150kgs tjockis och med i marinen. Eller att en amerikan gått NER 63 kilo! Det sistnämnda låter väll mest troligt...

AnnAhl

Det svenska klimatet, beviset för att Gud finns. Jodå han finns, och han är så in i helvete förbannad!
För nått ont måste vi ha gjort, vi människor i norden. För hur ska man annars förklara sex månader av tolv med regn, kyla och snö?
Och det är ju inte ens kallt på riktigt! Man tycker att om man bor i norden som är den tråkigaste jävla platsen i hela universum att bo på, så kan man väl i alla fall kräva en riktig vinter med typ fem minusgrader och snö. Men nej då, det ska vara nå jävla snålblåst och snöblandat regn!
Det är liksom inte ens kallt på ett kul vis. Man går runt som ett jävla lik. Alldeles blek i ansiktet efter som man inte sett skymten av dagsljus på månader, med slask upp till halsmandlarna och snorar konstant.
Och som om inte det vore nog, så slår det helt plötsligt om till trettio minusgrader över en natt. Så att all satans slask blir till en gigantisk isbana, så att man halkar och krossar lårhalsen, minst!
Det finns helt enkelt inget bra med den svenska vintern!
Titta bara på björnen som är det största och starkaste djuret vi har i Sverige.
De väger typ ett ton och är täckta med päls och vad gör dem?
Jo de går och lägger sig när det blir vinter. FATTA VINKEN FÖR FAN!

Bluffmaten?

Bluffmaten, så heter det. Samma skit som varje medelsvensson och alla andra för den delen stoppar i sig mängder av. Frågan är bara när ska alla börja dö som flugor omkring oss av att ha för mycket E147 i venerna? Ska man hålla sig till en kost utan tillsatser så får man ju räkna med att varje besök på ica tar 90min sen får man gå hem å baka sitt eget bröd och röra ihop sin egen ketchup. Ohållbart helt enkelt. Om man inte ägnar hela sitt liv åt det, dvs även jobbar med det. Som Mats- Eric Nilsson... Och visst håller jag med, det ÄR säkert nyttigare att äta så lite konstigheter som möjligt, frågan är HUR mycket nyttigare det är? Klarar man sig till pensionsåldern fast man äter fiskpinnar och kaviar? Eller är man dömd att dö innan man paserat 50? Och föresten, tycker ni inte Mats ser lite blek och emlig ut? Kanske en bieffekt av för mycket ekoägg och obesprutad frukt...



Finns gud?

Okej, till den stora frågan: Finns gud? Personligen svarar jag nej. Men, det skulle förklara en del hemska händelser som tex min körtelfeber i somras som inträffade en vecka innan P&L, som jag hade biljett å hela kittet till. För finns han så hatar han definitivt mig, och sjukdommen var så jävla oläglig så det kan knappt ses som en slump.

Men som sagt, den här frågan går ju att diskutera fram och tillbaka tills det börjar växa mossa i ansiktet på en. Så istället tar vi upp en roligare fråga, om gud existerar är han verkligen god, eller är han mera av en ondskefull typ? Ja, det är ju ett klassiskt argument att påpeka att gud inte kan finnas med tanke på alla hemskheter som existerar. Men vi kan komma att få det slutgiltiga svaret på om gud är ond eller god om nu han/hon finns...

Palin tänker nämligen "lägga sitt liv i skaparens händer" och på så vis ska hon veta om hon ska kandidera år 2012. Om detta sker gott folk, och om hon lyckas, kan vi med den största sannolikheten säga att om gud finns, så är han den ondskefullaste jäveln i detta universum och hemskheter som förintelsen, tjernobylkatastrofen och Christer Sjögren kommer ses som flugskitar i jämförelse.


El capitano

va faaaaaaan




-Lördag 8/11 kl 02:47
 Försök till inlägg, hittat i utkast Lördag 8/11 kl 11:00

Dagens dilemma...

Micron värmer tallriken mer än maten vilket kan leda till brännskadade fingrar och raseriutbrott.



David Gilmour:
fan! :P
David Gilmour: tja!
David Gilmour: tänkte bara skriva hur mycket jag hatar när mikrovågsugnen värmer tallriken mer än maten
Kalle: Hahahah :D
Kalle: Instämmmer helt!
David Gilmour: hade jag haft en blogg hade jag skrivit den i en blogg. men nu fick du ta skit
David Gilmour: fan jag bränenr ju fingrarna av mig, men köttbullarna har is på sig
David Gilmour: ett jävla hån!
David Gilmour: :(
Kalle: Ja verkligen! Och ibland så blir typ, maten underst eller överst pissihelvetevarm å resten djupfryst. Så jävla mindfucking!
David Gilmour: fan
David Gilmour: livet suger :D
Kalle: Ja! Vår mikro här är dessutom typ, prototypen av prototypen av den första mikron ävveR
David Gilmour: ;D
David Gilmour: våran ska föreställa att vara helt ny
David Gilmour: den har en massa jävla finesser
David Gilmour: men fanskapet värmer tallriken till 1000 grader (börjar få blåsa på fingret) men köttbullarna är isiga
David Gilmour: AARHGHHH :@
Kalle: Do it the American way, sue them!



Snillen spekulerar vidare...

Man lär sig nått nytt varje dag...



Hmm, en viktigt lärdom... Som att det är fel att tafsa på folk, och att man med största sannolikhet mister jobbet som jämstäldhetsministerns sekreterare om man gör det? Jadu, jag säger bara det, är man lika jävla dum som Stefan Johansson så lär man sig nog en hel del nyttiga saker varje dag, det måste kännas kul.

Pjuhhh

Pjuhhh = Lättnadens suck, hade McCain vunnit valet hade världen gått mot en säker undergång. Nu är jag väldigt kritisk av mig till allt The Land of The Free lyckas vaska fram och har helt klart mina tvivel på Obama också. Men jag menar kolla bara på McCain, han ser ju till och med ondskefull ut! Han är ondska personifierad! Att lägga sin röst på honom är ju som att lägga en röst på Det. Man tänker genast på den klassiska Killing-sketchen med kärringen som har en rostbiff på huvudet envisas med att rösta på nazisterrrna! Ungefär så måste det sett ut när de som röstade på McCain la sin röster...

                 Det?                                           McCain?

Lysande journalistik by Aftonbladet



När jag först
såg rubriken fick jag en chock. Jag var helt övertygad om att Björne hade torskat för barnpornografi!

Men det kanske bara är jag som är naiv.. Men när jag läser att "barnens tv-stjärna är dömd för barnporr" då förväntar jag mig att Johan och pipen står och tokrunkar till Amy Diamond eller något i den stilen ( ja jag vet, det var ett dåligt exempel.. vem fan skulle smeka salamin till henne?!)
Det jag menar är bara att står det tv-stjärna, då förväntar jag mig Björne, Kapten Zoom eller i alla fall "Fem myror Brasse”. Men inte fan är de det heller! Nej tv-stjärnan ifråga är en pervers pensionär som har vart statist i TRE jävla avsnitt av BRUM!!!

Nu får det vara nog på den här skiten Aftonbladet. Ge mig riktiga nyheter eller håll käften.

RSS 2.0