AnnAhl - Life as it should be

Bakgrund:

AnnAhl började med
en skakning på nedre däck. Eller snarare med en blåst expedit på det mellersta. Att få expediten att ropa ut ordet ”anal” i färjans högtalare och låta det eka bland tusentals resenärer var startskottet för AnnAhl-communityn. Ca ett år senare låg mästervärket på youtube och givetvis följdes det utav tittarstorm och succé.

Nästa mästerverk ”HeimoRhåjder – the failure” blev inte en lika dundrande publikfavorit. Men den innehåller många klassiker som t.ex. ”Ferrarin bland lakritsbåtarna”. Efter de här två mästerverken har vi inte kommit ut med något officiellt men när vi nu slänger oss in i bloggvärlden kan ni räkna med att det kommer hända grejer!

Men låt er inte luras! Man kan tro att vi bara håller på med dåliga ordvitsar på Ålandsbåtar. Men så är inte fallet. AnnAhl är mycket mer än så. AnnAhl är en livsstil. En livsstil som började, iochmed dessa händelser, bana väg i samhället. Vad det hela handlar om idag kommer ni få reda på genom denna blogg.

AnnAhl - Life as it should be

Grattis världen! En ny blogg är här. Garanterat fri från idomininsmorda fjortonåringar och Schulmanbröder.
Helt utan modetips, bantningskurer och blondinbellor.

AnnAhl är en blogg för dig som tröttnat på socialt inkompetenta människor som ivrigt rapporterar om gårdagens analklåda, sina bedårande ungjävlar och uteblivna rabattkuponger på ica maxi. Här får du ironi, samhällssatir, bondhumor och ren idioti blandat i en jävla röra.
Och passar inte det kommer här ett tips på en blogg som kanske passar ditt intellekt bättre..
http://www.blondinbella.se/default.aspx

RSS 2.0