Kungen är rädd...

För stora stygga vargen. Vår kung tycker att det börjar bli dags att gå ut i skogen å knäppa lite vargar. Annars kan de "ta över" säger han. Han säger också att om "ett par träffar varandra i skogen kan det explodera och de måste leta sig till tätbebyggda områden efter föda".

Asså... Man
måste ju bara lida med kungen. Det måste verkligen vara skitjobbigt för honom om det blir tio vargar till och någon av dem börjar leta sig in mot bebyggda områden. Det finns ju en chans att de skulle ta sig ända till drottningholm. Det vore ju fruktansvärt! De kanske är lika bra att skjuta vargarna på skansen också... De kan ju fly...

Sen att kungen skulle ha nått som helst medlidande för de bönder som förlorar några får lite då och då på grund av att nån varg varit i farten, de tror jag inte ett skit på. Kungen är en blodtörstig analfabet som borde sättas i en bur nästintill vargarna på skansen. Hans enda syfte är att göra reklam för Sverige, och hur gör han det? Jo han hyllar diktaturer, vill skjuta fridlysta djur och leker racerförare på våra vägar!

Men men, han
är åtminstånde underhållande som få! Och för det gillar vi på AnnAhl honom!



AnnAhl - Life as it should be

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0