Kåta hundar

I dagens samhälle gäller det att kunna roas av lite om man inte vill gå under av den svenska mentalitetens närvaro när man vandrar längst gatorna. En sak som definitivt är värt att vara uppmärksam på är när två hundägare och deras hundar möts. Helst ska båda ägarna vara av de senare årgångarna. Hundras spelar mindre roll för humorfaktorn, men är det en nyfriserad pistagegrön pudel så höjer det såklart ribban en aning! När de två hundarna och deras ägare möts händer det ofta båda parterna vill hälsa. De äldre ägarna står på ca en meters avstånd och säger  nån artig hälsningfras. Hundarna, de kör upp plytet i varandrars arselen med detsamma.

 

Detta, vill såklart de lite mer pryda ägarna inte låtsas om utan rycker lite diskret i kopplet. Men hundarna, de ger sig inte. De gör allt för att få in nosen i den andres skrev och verkar det bra nog så börjas genast juckandes. Nu kan man tydligt se att de båda ägarna blir störda av sin hunds obscena beetende. Är det bara den ena hunden som är ”aktiv” så blir det ju extra pinsamt för dens ägare. Våldtäkt på öppen gata. Nu rycks det lite mer i kopplet och eftersom hundarnas umgänge är ett faktum så ytras ofta en kommentar, nått i stil med ”Men Ludde då, fy!” följt av ett nervöst skratt. Nu påbörjas det verkliga arbetet med att sära på det älskande paret, eller, förövaren och offret. Detta kan, om du har tur som vitttne till händelsen, sluta med att det blir ett sjuhelvetes trassel av kopplen.

 

Så, dagens tips: Var uppmärksam på hundmöten. De kan ge dig jusst vad du behöver efter en lång dag i den vardagliga tristessen!


Kommentarer
Postat av: Fanny

bra blogg :)

Hoppas du får en super bra dag :)

2008-08-29 @ 11:16:08
URL: http://thelifeoffanny.blogg.se/
Postat av: AnnAhl

En särskrivning som ger en helt ny innebörd. För den med fantasi. Stämmer nog ganska bra på hur dagen blir också.

2008-08-29 @ 12:07:24
Postat av: tilde

kolla gärna vår blogg!

2008-08-29 @ 13:50:17
URL: http://ovanlig.webblogg.se/
Postat av: Unni

:] Snygg blogg! När blir skogsstugeprojektet? ;D

2008-08-30 @ 22:59:40
Postat av: AnnAhk

Styr upp det du så är vi på! Det vet du ;)

2008-08-31 @ 02:59:07
URL: http://annahl.blogg.se/
Postat av: Ozjeppe

Bra & kul inlägg, det är delvis därför man ju är kattägare! Men... ni har ju faktiskt särskrivit duktigt själva dubbelt upp i allra första inlägget. ;-D

2008-09-03 @ 14:09:43
URL: http://ozjeppe.blogspot.com
Postat av: AnnAhl

Har vi sär skrivit? Det kan du inte mena :O?

2008-09-03 @ 14:14:29
URL: http://annahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0